Disclaimer of the Corpus Vocale website

Disclaimer of the Corpus Vocale website

Corpus Vocale®

Art Photography


Als zwart en wit kleuren waren….


Geen enkel kleur is zo krachtig als de extremen zoals zwart en wit. En toch, ook al staan ze vaak voor goed en slecht, ze bieden ons meer dan gelijk welk ander kleur zou kunnen.

Fotograferen in zwart wit biedt de mogelijkheid om je beeld beter in te vullen, te kneden, en een eigen visie en verhaal weer te geven. Als kunstfotograaf kijken door een lens van zwart en wit opent een heel nieuwe wereld.

Historische gebouwen vertellen plots hun verhaal, natuur toont zichzelf in een totaal ander beeld, en naakte lichamen worden zacht en kwetsbaar.

Details wijzigen, licht wordt meer belangrijk en schaduwen hunkeren naar hun erkenning met een beetje oplichting.

Het is als een pad waarbij fotografie zoekt naar lichaamstaal en emoties als deel van een grote puzzel met een subtiel verhaal van de omgeving als de ultime afwerking.

Geef je verbeelding de kans om te snuiven, de sfeer te absorberen van de atmosfeer van elke artistieke foto.


Brengt dit je vervoering, laat gerust wat feedback na.
Kleur als mijn emotionele adviseur


Een kleurenfoto bewonderen kan verraderlijk zijn . Wanneer een volledig concept voor zwart wit fotografie was gemaakt kan kleur soms net die onvoorspelbare adviseur zijn die juist dat beetje aandacht vraagt om de correcte emotie te tonen.

Soms kan desatureren of juist was mist in de foto voldoende mystiek geven aan het hele verhaal.

In een wereld van perfectie waar alles scherp, snel en juist moet gebeuren is het vaak mooi net de kleuren wat te verminderen en de scherpte aan te passen om de fantasie wat te plagen en je verwondert achter te laten …… Je moet twee maal kijken, en morgen mogelijks nogmaals …..Je begint van het kunstwerk te houden.

Als mijn kunstwerk je wakker houdt, als je mijn website vaker bezoekt, als een foto je telkens laat glimlachen in de morgen of als een kunstwerk je rust geeft na een moeilijke werkdag …… dan kijkt het naar je …. Het raakt je.

Het steelt je hart zoals het ook hoort te zijn, omdat ik als fotograaf samen mijn mijn team, de visagiste, de locatiebeheerder en zeker  ook het model er alles aan hebben gedaan om de juiste emotie in dit kunstwerk te plaatsen.

ENG

FR